Сучасна медицина досягла досконалості в лікуванні різноманітних захворювань, проте хронічних хворих стає більше. Сильнодіючі синтетичні препарати дають швидкий результат, але викликають побічні явища, часто більш небезпечні, ніж сама хвороба, і, саме головне, не виліковують справжню причину захворювання.

Лікар «Зеленої планети» призначає індивідуальний курс лікування кожному пацієнту з метою усунення саме причини хвороби. Лікування травами має особливості – комплекс препаратів повинен підбиратися, виходячи з особливостей способу життя, стану здоров’я та супутніх захворювань пацієнта.

Сьогодні в арсеналі аптеки «Зелена планета» лікарські засоби з рослинної сировини, виготовлені з використанням багаторічного досвіду фіто лікування. Фітопрепарати мають кращі показники по співвідношенню «Ефективність / Безпека», тому що не мають протипоказань та побічних дій і ні в якому разі не можуть нашкодити організму, якщо приймаються під контролем лікаря-спеціаліста.

Аптека «Зелена планета» виготовляє лікарські засоби за унікальними рецептами з допомогою сучасних технологій. Препарати комплексно впливають на організм і мають накопичувальний ефект. Склад ліків для внутрішнього застосування аптеки «Зелена планета» підібраний таким чином, щоб спосіб їх вживання був простим і доступним.

Для дітей доза розраховується індивідуально, відповідно до їх віку. Іноді на початку лікування прояви хвороби можуть посилитися, але це тимчасове явище, викликане посиленням боротьби організму за одужання, – через деякий час хвороба почне відступати і її прояви зменшаться.

Курс лікування хронічного захворювання в «Зеленій планеті» може тривати від кількох місяців до півроку. Усуваються не тільки наслідки, а й причини порушень всіх органів і систем, тому одужання відбувається досить ефективно.

Успішне лікування за методикою «Зеленої планети» можливе лише при дотриманні 5 правил одужання:

1. Пройти обстеження, тому що лікар не завжди може встановити правильну причину захворювання на першому прийомі.

2. Слідувати інструкціям лікаря і лікування обов’язково допоможе.

3. Лікування накопичувальне, тому не робіть перерви в прийомі препаратів.

4. Бути терплячим.

5. Лікування можливо потрібно буде коригувати, в залежності від стану, тому приходьте на прийом до лікаря в призначений день.

Після курсу лікування пацієнт відчує поліпшення, – він не повинен зупинятися на цьому. Необхідно прийти на консультацію лікаря «Зелена планета» і завершити лікування відповідно до його рекомендацій, щоб хвороба не повернулася. Ця частина лікування спрямована на поліпшення якості життя і повне повернення здоров’я пацієнта.

Приходьте за здоров’ям!

Корисна інформація

Дієта при виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки

Дієта при хронічному гастриті

Дієта при запорах

Дієта при гострих захворюваннях і різкому загостренні хронічних захворювань кишечника з проносами

Дієта при захворюванні печінки і жовчних шляхів

Дієта при хронічному панкреатиті

Дієта при подагрі, сечокам’яній хворобі

Дієта при гострому нефриті в період одужання

Дієта при ожирінні

Дієта при цукровому діабеті

Дієта при захворюванні серцево – судинної системи

Дієта при атеросклерозі судин серця

Продуктовий набір при подагрі

Немедикаментозні методи зниження артеріального тиску

Причини опущення шлунка



Зелена планета

ПОКАЗАННЯ: захворювання печінки і жовчних шляхів.

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ: страви готують відварними, запеченими, їжа солиться нормально. Температура прийнятої їжі тепла. Приймати їжу не рідше чотирьох разів на добу, краще 5-6 разів.

ДОЗВОЛЯЮТЬСЯ:

Хлібні вироби – хліб вчорашньої випічки або підсушений пшеничний, житній, «докторський» та інші сорти хліба, печиво з нездобного тесту.

Супи – різні супи з овочів, круп, макаронних виробів на овочевому відварі або молочні, фруктові супи.

Страви з м’яса та птиці – вироби з нежирної яловичини, птиці у відвареному вигляді або запечені після відварювання, шматком або рубані. Сосиски молочні.

Страви з риби – різні нежирні сорти риби (тріска, судак, навага, щука, сазан, сріблястий хек) у відварному або паровому вигляді.

Овочі – різні види овочів і зелені, некисла квашена капуста, консервований зелений горошок, стиглі томати.

Страви з борошна, крупи, бобових і макаронних виробів – розсипчасті полувязкіе каші, пудинги, запіканки, особливо рекомендуються блюда з вівсянки, гречаної каші.

Яйця - не більше одного в день у вигляді додавання в блюда, білковий омлет.

Фрукти, ягоди, солодкі блюда – різні фрукти і ягоди окрім дуже кислих, фруктові консерви, компоти, киселі, лимон (з чаєм), цукор, варення, мед.

Молоко, молочні продукти – молоко з чаєм, згущене, сухе, сир знежирений, сметана в невеликій кількості, сири негострі (голландська та ін.) Особливо рекомендуються сир і сирні вироби.

Жири – масло вершкове, олію (до 50 г в день)

Закуски – вимочений оселедець, паюсна ікра, салати та вінегрети, заливна риба.

Напої – чай і неміцна кава з молоком, некислі фруктово-ягідні соки, томатний сік, відвар шипшини.

ВИКЛЮЧАЮТЬСЯ: всі алкогольні напої, свіжі хлібобулочні вироби, вироби із здобного тіста (торти, млинці, оладки, смажені пиріжки і т.д.), супи на м’ясних, рибних, грибних бульйонах, жирні сорти яловичини, баранини, свинини, гуси, качки , кури, жирні сорти риби (севрюга, осетрина, білуга, сом), гриби, шпинат, щавель, редис, редька, цибуля зелена, мариновані овочі, консерви, копченості, ікра, морозиво, вироби з кремом, шоколад, боби, гірчиця, перець, хрін, чорна кава, какао, холодні напої, кулінарні жири, сало, журавлина, кислі фрукти і ягоди, яйця круто і смажені.

span style=”font-size: medium;”/span

/p

/em